Ruhi Çenet Öldü Mü?

4 Temmuz 2017 Salı 0 Yorum

Ruhi Çenet Öldü Mü?

Ruhi Çenet Öldü Mü? yoksa Issız Bir Adada Mahsur Mu Kaldı? YouTube'da 2 milyon aboneyi aşan Ruhi Çenet, YouTube'a attığı son videosunda kuzeniyle birlikte ıssız bir adaya gideceğini ve orada video çekeceğini söylüyor ve bu yaptığı videoyu başına bir şey gelirse diye önlem alınması için yapmış.


Ruhi Çenet'in attığı son video önlem açısından 1 dakika 48 saniyelik kısa bir video yapmış video Ruhi Çenet'in dediğine göre 2 Temmuz tarihinde çekilmiş ve YouTube'da ayarlanarak 4 Temmuz tarihinde yayınlanmasını istemiş ama Ruhi Çenet 3 Temmuz tarihinde adadan geri dönmesi gerekiyormuş. Video'da gelirsem bu video yayınlanmayacağını söylüyor ama videoyu şuan yayında olduğuna için ben ya öldüm yada yardım bekliyorum diyor. Videosunun başlığında zaten ELVEDA yazmış ve bu video takipçilerini de korkutmuştur. Takipçilerin yorumlarında ise bazıları bunun "Clickbait" yani hit kazanmak için yapabileceğini söylüyor, bazıları ise gerçekten tehlikede olabileceklerin düşünmekte.

Ruhi Çenet İnstagram hesabında son attığı fotoğrafta ise sanıyorum ki kuzeni ile birlikte "Kaşiflerin büyük yolculuk öncesi son planı" başlıklı bir fotoğraf atmış. Yüne bu fotoğrafın yorumlarında ise YouTube'daki videosuna atılan yorumların aynısı. Yukarıdaki fotoğraf da da gördüğünüz gibi konum belirtmiş, belirttiği yer ise Aydın, Söke. Ruhi Çenet'ten şuan paylaştığı video dışında kesin bir haber veya açıklama yok. Yakında eğer başına kötü bir şey gelmediyse takipçilerini bilgilendireceğine eminim.

0 Yorum: